StoryEditor
ĐiradaSUPER VIJESTI

Organizatori odlučili: Zadar Street Food Festival nastavlja se i idući vikend!

Piše Zadarski.hr
4. listopada 2020. - 20:05

Zbog izgubljenog jučerašnjeg dana, ali i zbog velikog interesa Zadrana organizatori su odlučili sljedeći vikend nastaviti sa Zadar Street Food Festivalom. Dobre vijesti za sve koji nisu stigli posjetiti ovu super manifestaciju i sve ljubitelje fine spize i odlične atmosfere. 

- Još dok smo skupljali dojmove, oduševljeni vašim pohvalama i ovaj zadnji dan festivala, zaključili smo da najbolje stvari uvijek dolaze u nastavcima, pa tako i mi nastavljamo na zahtjev naših posjetitelja i onih koji to još nisu stigli biti. Nismo se nažalost mogli družiti u subotu zbog olujnog juga, ali zato će svi imati priliku nadoknaditi kroz još 3 dana održavanja, od idućeg petka do nedjelje, te isprobati gurmanske delicije u street food verzijama i obići gastro kućice koje su propustili ovaj tjedan - kažu iz organizacije.

 - Podsjećamo, s nama su: Hedonist Dining & Hangout, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bar, Delimaris Fish & chips, Salsa Rossa, Burgers & more, PIK grill house by Zadar Jadera, Kavana Danica,  Wine House i domaćin Bamboo Beach Bar sa svojim Coctail&Gin Barom. Detaljne karte s ponudom kućica, da ne razmišljate puno kad dođete jer znamo da se niste mogli odlučiti što bi prije, pronađite na našem Facebooku & Instagramu. Naša preporuka je isprobati sa svake ponešto i podijeliti s društvom - istaknuli su organizatori i dodali:

image
Zadar street food festival
Ivan Vukša

- Dođite s nama pozdraviti se s ljetom, mada je kalendarski završilo, očekuje nas prekrasno sunčano vrijeme u nadolazećem vikendu i šteta ga je ne provesti ga na lokaciji di smo se svi već udomaćili i baš nam se ne ide u zatvorene prostore i ne miče od mora. Produžujemo i nagradnu igru, a očekuje vas 10 odličnih nagrada naših partnera: produženi vikend u nikad ljepšem Dubrovniku u spektakularnom Valamar Dubrovnik Lacroma Hotelu, vikend u Zagrebu u kultnom Westin Zagreb Hotelu s 5 zvjezdica u samom centru grada, večera za dvoje u svakom od vrhunskih restorana koji sudjeluju s kućicama na festivalu i paket najboljih vina zadarske regije za kućne večere i druženja. Za sudjelovanje dovoljno je ubaciti račun s bilo koje kućice u kutiju na festivalu i napisati svoje ime i broj, da vas lakše nađemo i razveselimo. Dragi gurmani, veselimo se vidjeti vas ponovno, a posebno one koji će nam se pridružiti po prvi put. Ukoliko oklijevate, pogledajte na video snimkama i fotkama kako nam je bilo ovaj tjedan, a ukoliko ste nas posjetili, pronađite sebe i svoje najdraže u galerijama - pozvali su iz organizacije Street food Festivala. 

25. lipanj 2022 09:51