Povodom blagdana svetog Nikole, uz čaroliju predbožićnog raspoloženja u zadarskom Almayer - Art & Heritage hotelu organizira se gala večera.
U petak će večera početi oko 19 sati, a imat će pet degustacijskih sljedova u izvedbi chefa Josipa Vrsaljka.
Cijena večere je 419 kuna po osobi, broj mjesta je ograničen, a rezervacija se može napraviti na e-mail info@almayer.hr ili na recepciji hotela.
Objavljujemo gala menu:
Terrin Foie Gras
(terina od guščje jetre, patke i kompot od ljubičastog luka i porta)
Cappuccino Cream juha od gljiva
(krem juha od sezonskih gljiva, tuille od vrganja)
Ballotine : losos – bakalar – kozice
(odrezak od lososa, svježeg bakalara i kozica, rolada od špinata sa kremom od mrkve)
Noisette d'agneau – janjetina – dunje
(janjeći medaljon, pire od tikve, kompot od dunje)
Mont Blanc
(dacquoise biskvit od lješnjaka, mousse od kestena, krema od vanilije i maraschina, semifredo od šipka).