StoryEditor
ĐiradaU ZADARSKOM ALMAYER ART & HERITAGE HOTELU

Organizira se gala večera u povodu blagdana svetog Nikole! Zavirili smo u jelovnik…

Piše Zadarski.hr
30. studenog 2019. - 13:34
78241213_1458047231027388_3315886619923316736_o

Povodom blagdana svetog Nikole, uz čaroliju predbožićnog raspoloženja u zadarskom Almayer - Art & Heritage hotelu organizira se gala večera.

U petak će večera početi oko 19 sati, a imat će pet degustacijskih sljedova u izvedbi chefa Josipa Vrsaljka.

Cijena večere je 419 kuna po osobi, broj mjesta je ograničen, a rezervacija se može napraviti na e-mail info@almayer.hr ili na recepciji hotela.

Objavljujemo gala menu:

Terrin Foie Gras

(terina od guščje jetre, patke i kompot od ljubičastog luka i porta)

Cappuccino Cream juha od gljiva

(krem juha od sezonskih gljiva, tuille od vrganja)

Ballotine : losos – bakalar – kozice

(odrezak od lososa, svježeg bakalara i kozica, rolada od špinata sa kremom od mrkve)

Noisette d'agneau – janjetina – dunje

(janjeći medaljon, pire od tikve, kompot od dunje)

Mont Blanc

(dacquoise biskvit od lješnjaka, mousse od kestena, krema od vanilije i maraschina, semifredo od šipka).

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 02:52