StoryEditorOCM
ĐiradaPOČELA PRODAJA KARATA ZA VELIKI KONCERT

Petar Grašo stiže na Višnjik!

Piše Zadarski.hr
27. veljače 2018. - 14:29
petar_graso9-020216

U sklopu svoje koncertne turneje, Petar Grašo nastupit će u dvorani Krešimira Ćosića, 7. travnja s početkom u 20.30 sati. Uz aktualan megahit - Ako te pitaju, koji je sa svojim video izdanjem u samo dva mjeseca premašio 7 milijuna pregleda na YouTubeu, Zadrani će uživati uz pjesme Moje zlato, Srce za vodiča, Uvik isti, Volim i postojim, 92, Ko nam brani te u ostalim Grašinim bezvremenskim uspješnicama.

- Najljepša stvar na koncertima uistinu je trenutak kad publika od riječi do riječi otpjeva cijeli koncert. Zahvalan sam što nakon svakog nastupa shvatim koliku vojsku ljudi koji me vole imam ispred sebe i to je stvarno moje najveće postignuće. Nadam se da ću i dalje zadržati njihovo povjerenje, rekao je Grašo ususret koncertu u Zadru.

Ulaznice za koncertni spektakl Petra Graše 7. travnja na Višnjiku u pretprodaji se mogu kupiti po cijenama prema sljedećim kategorijama - parter: 95,00 HRK, tribine: 120,00 HRK, VIP: 200,00 HRK u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa širom Hrvatske. Ulaznice u Zadru dostupne su na prodajnom mjestu TISAK media Zadar Supernova, Ul. Akcije Maslenica 1 i uz to, na prodajnom mjestu TISAK Zadar Kalelarga I, Ul. Elizabete Kotromanić 2.

18. travanj 2024 04:06