StoryEditorOCM
ĐiradaTRADICIONALNO

Počinju Privlačke maškare! Velika povorka će prodefilirati kroz cijelo mjesto, evo gdje vas čeka zabavni program

Piše A.V.Š.
9. veljače 2024. - 18:13

Ovogodišnji program Privlačkih maškara donosi bogat program prilagođen svim generacijama. Dječje maškare će se održati 9. veljače, dok su maškare za odrasle planirane za sutra, subotu, 10. veljače.

Dječji program započet će u 17 sati u šatoru na Popovoj vlaki,a održat će se i povorka djece, koja će krenuti od Dječjeg vrtića Sabunić. Nakon toga, u šatoru će biti organiziran zabavni program, face painting, izbor najbolje maske, dodjela nagrada, a svi će moći uživati u besplatnim krafnama i slatkišima. Program se nastavlja sutra, u 15 sati na Popovoj vlaki, odakle kreće maškarana povorka mjestom.

Zabavni program u šatoru počinje u 20 sati uz nastup Grupe Vista. Organizatori su osigurali bogate nagrade za najbolje maske, a za besplatnu hranu se pobrinula Udruga Šijavoga.

Bitno je napomenuti da se tradicija obilaska svih kuća po mjestu nastavlja i ove godine, tako da će se velika povorka prodefilirati kroz cijelu Privlaku.

Organizatori dječjih maškara su TZO Privlaka, Općina Privlaka i DV Sabunić, dok su za maškare za odrasle zaduženi članovi Udruge Šijavoga, uz podršku Turističke zajednice i Općine.

27. srpanj 2024 03:10