StoryEditorOCM
ĐiradaPODRŠKA ŽRTVAMA

Povodom Europskog dana žrtava kaznenih djela u Zadru se organizira okrugli stol

Piše Zadarski.hr
18. veljače 2020. - 18:10

Odjel za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru povodom Europskog dana žrtava kaznenih djela koji se obilježava 22.veljače organizira okrugli stol "Međusektorska suradnja  na temu podrške i zaštite žrtava kaznenih djela i prekršaja“.

Okrugli stol održat će se u petak, 21. veljače 2020. godine s početkom u 10:00 sati u raspravnoj dvorani 314 Županijskog suda u Zadru. Nazočnima će se na okruglom stolu uvodnim govorom obratiti sudac ovlašten za obavljanje poslova sudske  Županijskog suda u Zadru mr. sc. Marijan Bitanga.

Cilj održavanja ovog Okruglog stola je razmjena iskustava i primjera  dobre prakse,  te unaprjeđenje međusektorske suradnje u pogledu ostvarenja prava žrtava te pružanja podrške i stručne pomoći žrtvama kaznenih djela i prekršaja. Okrugli stol je i prilika da aktivnim sudjelovanjem doprinesemo raspravi  kako bismo se svi zajedno bolje umrežili i na taj način  doprinijeli  daljnjem razvoju sveobuhvatne koordinirane  podrške žrtvama i svjedocima.

Planirana su izlaganja predstavnika Ministarstva pravosuđa,  Županijskog državnog odvjetništva u Zadru, suda, Policijske uprave zadarske, djelatnika CZSS-a, Ureda za probaciju te Obiteljskog savjetovališta Caritasa

20. travanj 2024 10:01