StoryEditorOCM
ĐiradaU SUBOTU U HNK

Povodom Svjetskog dana kazališta: ‘Hanibal podzemni‘ Hriste Bojčeva u režiji Matjaža Latina

Piše Zadarski.hr
24. ožujka 2021. - 11:17

Povodom Svjetskog dana kazališta, u subotu, 27. ožujka u 20 sati pogledajte hvaljenu predstavu HNK Zadar, 'Hanibal podzemni' Hriste Bojčeva u režiji Matjaža Latina koja je dobila sjajne reakcije od publike i kritike. Predstava je premijerno izvedena 5. studenoga 2020.

Igraju: Alen Liverić, Ivan Jončić, Ivan Ožegović, Žana Bumber i Petra Tunjić.

Na Svjetski dan kazališta u kazalištima diljem svijeta prije predstave čitaju se poruke. Popis autora poruka za Svjetski dan kazališta jedan je od najimpresivnijih popisa poznatih imena iz svijeta kazališta. Spomenimo nekoliko: Jean Cocteau, Arthur Miller, Peter Brook, Eugene Ionesco, Laurence Olivier, Richard Burton, Edward Albee, Vaclav Havel i dr.

Ove je godine autorica međunarodne poruke Helen Mirren, jedna od najpoznatijih i najuglednijih glumica s međunarodnom karijerom, koja s jednakim uspjehom glumi u kazalištu, na filmu i na televiziji. Poruka je u privitku!

Ulaznice za predstavu Hanibal podzemni su od danas, 24. ožujka u prodaji na blagajni HNK Zadar. Cijena ulaznice iznosi 40,00 kuna. Radno vrijeme blagajne : od 11 do 13 sati,  a u subotu, 27.3. od 11 do 13 sati i od 19 do 20 sati.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_Jpe3f7slyw&t=19s

Više o predstavi http:// https://www.hnk-zadar.hr/hr/predstava/hanibal-podzemni/56

24. travanj 2024 13:25