StoryEditorOCM
ĐiradaU PETAK ‘KARNEVALIĆ‘

Povorka ovogodišnjeg dječjeg karnevala prodefilirat će kroz tri punkta: Narodni trg, Kalelargu i Forum!

Piše TZ grada Zadra
24. veljače 2022. - 13:05

Uslijed neobećavajuće vremenske prognoze, Karnevalić kojeg organizira Radio 057 u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zadra neće se održati u svom uobičajenom terminu subotom, nego dan ranije u petak, 25. veljače.

Turistička zajednica grada Zadra poziva sve roditelje i djecu da se pridruže veselom druženju na Poluotoku od 15 do 18 sati. Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ-evi i voditelji King Size Patka & Crna Muha i DJ Žaba. Slavlju će se sigurno pridružiti i lav i bubamara s ostatkom ekipe iz 057 Karnevalića s mnoštvom bombona u džepovima.

S obzirom na izostanak tradicionalne dječje povorke, ovogodišnja je zabava pod maskama planirana kao karnevalska šetnja kroz tri punkta: Narodni trg, Kalelarga i Forum. Na svakom od punktova dijelit će se baloni i slatke krafne, a mali posjetitelji će se moći i fotografirati u veselim selfie okvirima.

- Pozivamo roditelje da u inbox Facebook profila Radija 057 ili na email adresu: mia057zadar@gmail.com pošalju fotografije malih maškara sa zabave i na taj način sudjeluju u nagradnoj igri, u kojoj će nasumičnim odabirom najsretniji posjetitelji imati priliku osvojiti sljedeće nagrade: proslavu dječjeg rođendana u Falkensteiner Clubu Funimation Borik Zadar; obiteljsko fotografiranje by Suzy New Life; tri jumbo pizze i cole za tri ekipe u Pizzeriji Maslina; kreativan crtaći set Creatorcolor by papirnica E store ili dva puta po tri ulaznice za predstavu po izboru u Kazalištu lutaka Zadar.

Pripremite maske i spremite se za ludi karnevalski ples na trgovima i ulicama Poluotoka. Očekuje vas fantastična atmosfera i dodatna iznenađenja koja ćete moći otkriti jedino ako se pridružite 057 Karnevaliću ovog petka popodne! - poručuju iz TZ grada Zadra.

24. travanj 2024 00:02