StoryEditor
ĐiradaUDRUGA ZA PROMICANJE NEZAVISNE KULTURE ŠIGURECA

Pozdrav ljetu iz parka kod Sfinge, u trodnevnom programu, ples, animacije i koncert Kriptida!

Piše Udruga Šigureca
19. rujna 2019. - 14:11
kriptidi.JPG

Udruga Šigureca u suradnji sa Udrugom Brodarica organizira dvoipoldnevnu manifestaciju Pozdrav ljetu iz parka koja je i pod pokroviteljstvom Grada Zadra. Održava se u parku Sfinga na Obali Kneza Trpimira zadnjeg "službenog" vikenda ljeta, s početkom u petak u 17 sati i završetkom u nedjelju u 23 i 59 sati. Ideja je bila pozvati građanstvo na druženje i provođenje slobodnog vremena u parku te time istaknuti važnu ulogu parkova u gradskim sredinama.

Program je slijedeći; u petak od 17 sati: Slack line druženje gdje se mladi ljudi imaju priliku okušati u toj relativno novoj disciplini te radionica izrade hotela za bube, od 19 sati Sunset Jam Session otvorenog tipa, te koncert zadarskog benda Kriptidi koji počinje u 21 sat. U subotu ujutro s početkom u 10.30 sati očekuju vas dvije radionice za vrtićki i osnovnoškolski uzrast, kazališna radionica EKO KAZ glumice i dramske mentorice Mie Zare te interaktivna igraonica o bioraznolikosti na području parka koju vodi biologinja Norma Fressel. Od 16 sati djeca, mladi i svi oni koji se tako osjećaju moći će se razigrati na cirkuskoj igraonici, a u 18 sati Christian Peter, francusko njemački umjetnik će nas zabavljati sa svojim klaunskim uličnim performansom. U sklopu večernjeg programa sa zadovoljstvom najavljujemo glazbeni performans IMROVIZIJE autorice i izvođačice Ane Paske.

U nedjelju ujutro u 11 sati imat ćete priliku okušati se u neobičnoj modernoj tehnici acro yoge, koja je mješavina joge, akrobatike i tajlandske masaže. U 18 sati za završetak jednog zanimljivog vikenda, kao i za zaključak ovog ljeta očekuje se meditacijska okrepljujucć zvučna kupka koju radi Sound therapy Zadar.

Ulaz na sva dogadjanja je besplatan. Foto >

Izdvojeno

29. rujan 2020 07:36