StoryEditorOCM
ĐiradaJOŠ SAMO 200 BROJEVA

Požurite s prijavom, ostalo je još malo mjesta na zadarskoj Wings for Life World Run utrci!

Piše Wings for Life World Run
11. ožujka 2022. - 13:42

Deveto izdanje Wings For Life World Run utrke je pred vratima! Globalni je to i humanitarni događaj kojim se prikupljaju sredstva za pomoć istraživanjima i pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine.

Sudjelovanjem na Wings for Life World Run utrci doprinosite ostvarivanju plemenitog cilja, jer iznos u visini 100% svih startnina odlazi izravno neprofitnoj zakladi Wings for Life čija je misija pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Utrka ima jedinstveni format s pokretnom ciljnom linijom koja se zove presretačko vozilo. Start počinje u isto vrijeme u cijelom svijetu – u 11 sati UTC: 13 sati u Hrvatskoj, 20 sati u Tokiju i 7 ujutro u New Yorku, a zatim, 30 minuta kasnije, presretačko vozilo kreće u potjeru i za one ulovljene označava kraj utrke.

Ove godine na Wings for Life World Run utrci moguće je sudjelovati na čak tri načina: u Zadru, individualno uz aplikaciju gdje god se nalazite i na nekoj od organiziranih utrka uz aplikaciju.

Ostalo je tek nešto više od 200 mjesta pa požurite ako želite osigurati svoje mjesto na startu WIngs for Life World Run utrke u Zadru.

Pridružite se i sudjelujte 8. svibnja!

19. travanj 2024 09:18