StoryEditorOCM
ĐiradaU ČETVRTAK

Predstavljanje knjige i zvučnog izdanja romana "La verdad verdadera" zadarskog autora Nikole Marinkovića

Piše Zadarski.hr
23. rujna 2023. - 18:13

Znanstvena knjižnica Zadar i Diligo liber organizatori su predstavljanja knjige i zvučnog izdanja romana La verdad verdadera autora Nikole Marinkovića.

Predstavljanje knjige i zvučne knjige bit će u četvrtak 28. rujna u 17.30 sati u Izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice Zadar. Moderator događanja je Vinko Radovčić. Uz samog autora, u programu sudjeluju Ivica Antić, Vito Sikirić, Marijana Senkić-Klapan v.d. ravnatelja Znanstvene knjižnice Zadar, Brajen Dragičević djelatnik Čitaonice prilagođene osobama s invaliditetom Znanstvene knjižnice Zadar, urednica knjige Kristina Koren Kudelić iz izdavačke kuće Diligo libera.

Knjigu su čitali za potrebe zvučne knjige u Zvučnom studiju Znanstvene knjižnice Zadar: Nataša Perić, Vito Sikirić, Ivona Kovačević, Vana Đapić te sam autor.

Nikola Marinković rođen je u Zagrebu 1999. godine. Živi u Zadru gdje studira na Sveučilištu u Zadru. Prvostupnik je hrvatskog jezika i književnosti, a trenutno studira na diplomskom studiju Novinarstva i odnosa s javnostima. Osoba je s invaliditetom, te korisnik je Čitaonice prilagođene osobama s invaliditetom Znanstvene knjižnice Zadar.

Ideja za zvučno izdanje njegovog romana dogodila se spontano, a najviše željom samog autora koji je želio približiti sadržaj romana osobama koje imaju problema s vidom odnosno slabovidnim i slijepim osobama.

23. veljača 2024 15:50