StoryEditor
ĐiradaU SUBOTU SE ODRŽAVA "BUKARA 2019"

Promocija gastro ponude Bukovice i Ravnih kotara

Piše Zadarski.hr
8. kolovoza 2019. - 16:22
bukara_benkovac2-070712

U subotu, 10. kolovoza Benkovac je centar dobre zabave u našoj županiji. U jutarnjim satima kao i svakog 10. u mjesecu je poznati Benkovački sajam, u popodnevnim satima na Šetnici kneza Branimira održava se Festival običaja,hrane, pića i Bukovice i Ravnih kotara „Bukara Benkovac", dok se u večernjim satima održava kultna „Vlajternativa" .

S početkom u 20 sati na Šetalištu kneza Branimira u Benkovcu u sklopu Benkovačkog kulturnog ljeta održava se manifestacija pod nazivom „Bukara Benkovac 2019. – Promocija gastro ponude Bukovice i Ravnih kotara“

Riječ je o desetoj po redu „Bukari“ koja ima za cilj promociju Bukovice i Ravnih kotara, odnosno šireg ruralnog prostora Zadarske županije. Naglasak je na ponudi, prezentaciji i promociji hrane i pića kojima obiluje ovaj kraj, koji je u svijesti ljudi sinonim za raznovrsnu i zdravu hranu te dobra vina.

Pored bogate ponude raznovrsnih autohtonih gastro delicija održat će se i prezentacija starih izvornih zanata te pjesama, plesova i običaja uz prigodni program Kulturno umjetničkih društava.

 

#BENKOVAC#BUKARA 2019

Izdvojeno

04. srpanj 2020 05:18