StoryEditorOCM
ĐiradaU ORGANIZACIJI UDRUGE "MareArtis"

Prva izložba u slici i stihu u Providurovoj palači

Piše Zadarski.hr
9. listopada 2017. - 15:47
20171007_110647

Prva izložba u slici i stihu,održat će se u utorak u Providurovoj palači u prostorijama Udruge mladih matematičara i fizičara Zadar,s početkom u 19 sati.

Organizator ovog multimedijalnog programa,udruga "MareArtis"ZADAR poziva sve ljubitelje umjetnosti mora,poezije,slike i makete brodova da se odazovu u što većem broju.

Posebnost ovog zanimljivog programa je u tome da svi koji pišu pjesme a pogotovo na temu mora mogu sutra sudjelovati i predstaviti se čitanjem svojih pjesničkih rukopisa.

Program "More kroz stihove,slike i makete brodova",bit će predstavljen izložbom maketa brodova zadarskog brodograditelja Nikole Čeprnje te zadarskog umjetnika Milana Ciglara,koji će izložiti slike na temu mora ali i svoje makete minijatura.

Ovom prilikom organizator poziva sve ljubitelje umjetosti da se sutra odazovu u što većem broju i budu dio ove priče koja se još u Zadru nije dogodila. 

Cilj je, kako doznajemo od organizatora publici promijeniti ulogu, od promatrača u sudionike. Jer kako kaže predsjednica Udruge,zadarska pjesnikinja i recitatorica  Nikolina Mojić "U svakom čovjeku živi umjetnik,već s time što je čovjek."

08. svibanj 2024 18:07