StoryEditorOCM
ĐiradaSKUP U ZADRU

"Ratni turizam u RH - potencijal za poboljšanje ponude i mogućnosti zapošljavanja branitelja"

Piše Tematske mreže - branitelji
13. svibnja 2022. - 12:34
Na fotografiji: djeca se igraju na neprijateljskom tenku unistenom 1991. godine na liniji obrane gradaLuka Gerlanc/Cropix

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi u sklopu EU projekta  ,,Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije - smjernice za budućnost"  organizira strukturirani dijalog na temu: "Ratni turizam u RH - potencijal za poboljšanje ponude i mogućnosti zapošljavanja branitelja". 

Skup će se održati 18. svibnja s početkom u 9.30 sati u Zadru - Svečana dvorana Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Kresimira lV broj 2 - Zadar). Strukturirani dijalog organizira se u okviru projekta ,,Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije - smjernice za budućnost", financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Svrha strukturiranog dijaloga je predstavljanje smjernica za poboljšanje kvalitete Života braniteljske populacije, izrađenih na temelju istraživanja provedenog od strane Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi.

18. travanj 2024 15:45