StoryEditor
ĐiradaU SRIJEDU

Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i rukotvorina “Dani sunca”

Piše Zadarski.hr
7. prosinca 2021. - 12:35

U srijedu, 7. prosinca započinje Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i rukotvorina “Dani sunca”. Sajam će trajati do subote, 11. prosinca. Radno vrijeme štandova od srijede do petka je od 8 ili 9 sati do 18 ili 20 sati, ovisno o izboru samih izlagača/ica, a u subotu od 8 do 15 sati.

Posjetitelji sajma se mogu nadati raznolikosti prirodne kozmetike, eteričnim uljima, maslinovom ulju, unikatnom nakitu i ukrasnim predmetima, čajevima, marmeladama, domaćim štrudlama, medu te likerima i rakijama od dunje, višnje, oraha i loze.

Sajmu će se pridružiti većina izlagača/ica sa Sajma održanog u listopadu, a više o njihovim proizvodima možete saznati u online katalogu objavljenom na stranici udruge “Eko-Zadar” ili u samom Facebook događaju.

Iz udruge “Eko-Zadar” mole sve posjetitelje i posjetiteljice da ponesu sa sobom svoje platnene vrećice kako bi se smanjio otpad od ambalaže te kako bismo svi doprinijeli smanjenju onečišćenja plastikom.

Što se epidemioloških mjera tiče, iz Udruge potiču sve posjetitelje/ice sajma na pridržavanje mjera održavanja distance i nošenja zaštitnih maski.

image
Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i rukotvorina “Dani sunca”
22. siječanj 2022 16:18