StoryEditor
ĐiradaIMATE MJEŠANCA? OVO JE IDEALNA PRILIKA DA SE VAŠ KUĆNI LJUBIMAC POKAŽE U NAJBOLJEM SVIJETLU

Srednja škola Stanka Ožanića organizira Amatersku reviju pasa

Piše Zadarski.hr
16. svibnja 2019. - 12:18
Amaterska revija pasa

Učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića u Zadru, u suradnji s azilima iz Zadra i Privlake i ove godine organiziraju Amatersku reviju pasa. Cilj Revije je ostao isti kao i prošle godine: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Ove je godine stavljen poseban naglasak na udomljavanje kako bi pomogli na našim četveronožnim prijateljima iz spomenutih azila da pronađu svoj sretan dom.

Revija će se održati u petak 31. svibnja 2019. u 17,30 sati, ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića.

Prijave traju od 16. svibnja – 24. svibnja 2019., a prijaviti se mogu svi psi koji su čipirani, cijepljeni i nemaju rodovnicu. Prijave se mogu izvršiti preko stranice Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, osobnim dolaskom u Školu ili putem e- mail adrese ozanic@zd.t-com.hr, s naznakom PRIJAVA ZA REVIJU. Prilikom prijavljivanja vlasnici trebaju ponijeti putovnicu psa ili priložiti sliku iste, ukoliko prijavljuju putem e-maila. Broj prijava je ograničen.

Pozivamo sve vlasnike svojih plemenitih mješanaca, nove i stare natjecatelje, neka se prijave na Reviju, sve one koji su u potrazi za kućnim ljubimcem i sve prijatelje životinja neka nas posjete zadnjeg dana u mjesecu i podrže naše ciljeve.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 22:18