StoryEditorOCM
ĐiradaURBOFON LIVE

Stiže osječka kraljica ritma i rime - Aklea Neon - pojačana ženskim bendom Sound Doulas!

Piše B.S.
5. travnja 2023. - 09:04

U okviru Urbofon Live programa, u zadarski Guma bar, u subotu, 15. travnja, stiže osječka kraljica ritma i rime - Aklea Neon - pojačana ženskim bendom Sound Doulas.

Otkako se pojavila na domaćoj glazbenoj sceni, jedinstvena po zaraznom electro-afro zvuku i melodičnom vokalu, autorica i glazbenica Aklea Neon otvara portal u novi svijet.

Njen album prvijenac "Dođi na joji”, objavljen prošle godine za PDV records, nastajao je kroz četiri godine na različitim lokacijama diljem svijeta – od Brazila do Indije i odmah je naišao na hvalu publike i kritike.

Upravo je kroz putovanja i “one girl act” osvojila publiku diljem svijeta, a od objave albuma, pojačana bendom Sound Doulas, kojeg čine Ana Kelemen za bubnjevima i Helena Hena Ernoić na basu, nastavlja s osvajanjem novih teritorija.

Da Aklea Neon & Sound Doulas galopiraju u svim smjerovima pokazuju dosad osvojene glazbene nagrade i veliki broj nastupa uživo u što će se uvjeriti i zadarska publika 15. travnja u Guma baru s početkom u 21.30 sati.

Ulaznice po cijeni od sedam eura dostupne su online putem sustava Entrio, u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati te na ulazu u klub na dan koncerta od 20 sati.

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Sufinancira Ministarstvo kulture i medija. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu

glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.

02. svibanj 2024 07:37