StoryEditorOCM
ĐiradaD8 ROCK CAFFE OŽIVLJAVA ZADARSKU ROCK SCENU

Stižu Teški osjećaji iz Tisnog - njihov nastup bit će prava atrakcija, tko ih je jednom poslušao uvijek se vraća po još!

Piše Zadarski.hr
30. studenog 2018. - 12:58
tisno

Jedina i najveća, ali prava i autentična rock grupa iz Tisnog u petak nastupa u D8 Rock Cafe-u. U Zadar stižu Teški osjećaji, četveročlani sastav čije autorske pjesme najbolje rezoniraju uživo i glasno.

Rock, pop, funk i ponekad punk, glasno i tiše, brže i sporije, mediteranski kolorit u nepretencioznim stihovima i naslovima kao „Moja baba", „Masline i bori", „Pas i maška" ili već pomalo kultna „Ping Pong"... Tišnjansku atrakciju teško je opisati s nekoliko pridjeva, a nebi bilo ni pravedno jer je bend predvođen iskusnim frontmenom Željkom Maračom ne zanimaju žanrovski kalupi. Imaju ugovor s Croatia recordsom, izbacili su singlove i spotove, zakuhali album prvijenac, pa ih baš briga kako ćemo nazvati njihov stil. Dokle god je autentično, dobro je - kao da poručuju sa svakim stihom.

Teški osjećaji su: Željko Marača, Petar Garofulić, Željko Veldić, Ivan John Ivas. U D8 Rock Cafe-u praše od 22 sata, a ulaz je slobodan.

19. travanj 2024 18:42