StoryEditor
ĐiradaSEDMI SEF!

Studentski etnografski filmski festival održava se u petak i subotu! Evo što je na repertoaru

Piše Zadarski.hr
10. lipnja 2021. - 16:55
Studentski etnografski filmski festival

Studentski etnografski filmski festival (SEF) održava se, sad već tradicionalno, dugih sedam godina za redom (izuzev prošle pandemijske), a organiziraju ga studenti i profesori Odjela za etnologiju i antropologiju Sveučilišta u Zadru zajedno s udrugom ANTROPOP.

- Zbog važnosti i posebnosti ovog festivala kao jedinog takve vrste u Hrvatskoj, jako smo sretni i ponosni što smo u ovakvim, otežanim okolnostima uspjeli organizirati sedmi SEF! Slobodno možemo reći kako je ovaj naš mali zapravo veliki festival međunarodnog karaktera jer nam svake godine pristiže sve više i više studentskih filmova iz svih krajeva svijeta! Ove godine na naš poziv prijavljeno je 30, a mi smo izabrali 13 filmova od kojih će se njih šest prikazati u petak, a sedam u subotu kada će biti i proglašen najbolji film izabran od strane našeg stručnog, tročlanog žirija (Lana Askari, Relja Pekić i Sara Jurinčić), ističu stuednti dodajući kako pozivaju sve sugrađane i sugrađanke, ljubitelje/ice dobrog filma i dobrog piva da im se u petak i subotu pridruže u Brlog zadružnoj pivovari (ul. Andrije Hebranga 6) na projekcijama izabranih filmova!

- S obzirom na aktualnu situaciju ništa nismo htjeli prepuštati slučaju, stoga smo odlučili da naš ovogodišnji program možete pratiti i online, a za to je potrebno poslati mail na adresu studentski.etnografski.film@gmail.com nakon čega ćete na dan festivala dobiti link i šifru za pristup filmovima. Šifra vrijedi samo za vrijeme trajanja festivala! Program započinje u 20 sati i trajat će do 23 sata, a selekciju filmova možete vidjeti na našoj web stranici ili na Instagram i Facebook profilu 

23. lipanj 2021 15:45