StoryEditorOCM
ĐiradaOD 12.-22. PROSINCA

Super prilika za mlade filmaše: prijavite svoje radove na zimsko izdanje ‘Ciklop film festa‘ u Benkovcu. Evo kako to možete napraviti...

Piše Zadarski.hr
21. studenog 2021. - 08:52

Zimsko izdanje Ciklop Film Fest-a održat će se u Benkovcu od 18. do 22. prosinca 2021. godine.

Trenutno su otvorene prijave za mlade filmske autore_ice. Prijave su otvorene do 28. studenoga 2021. godine. Odabrane autore očekuju vrijedne nagrade.

Ako imaš između 12. i 30. godina i baviš se filmom javi nam se jer otvorene su prijave za zimsko izdanje CFF-a!

Pravila za prijavu filma su vrlo jednostavna. Ispuni prijavnicu u kojoj ćeš nam navesti svoje osobne podatke, kratko opisati o čemu se radi u filmu, odabrati filmsku kategoriju i dodati poveznicu na kojoj možemo pogledati film. Nakon što pregledamo i odaberemo tvoj film javiti ćemo ti se sa daljnjim uputama.

Prijave su besplatne.

Prijave su otvorene do 28. studenoga 2021. godine, a odabrane autore ćemo obavijestiti najkasnije 5. prosinca o selekciji.

Možeš prijaviti stare il' nove, dječje, dokumentarne, animirane, amaterske il' profi, eksperimentalne, igrane i zaigrane. Primamo sve! Važno je da si u trenutku prijave mlada osoba. U slučaju da se radi o grupi autora_ica u prijavi navedi da se radi o grupi autora_ica.

Pošalji nam svoj film jer odabrane filmove čekaju vrijedne nagrade. Više o nagradama saznaj ovdje.

Na prvom CFF-u nagradu žirija je osvojila Mara Prpić sa eksperimentalnim filmom "Žal", a nagradu publike osvojio je Marin Pavelić sa filmom "Ljubav na prvi metak".

27. travanj 2024 00:05