StoryEditorOCM
ĐiradaDONOSIMO DETALJE

Super vijesti iz ŠC Višnjik: Zimski park otvara se u petak, atrakcije su brojne, od klizališta do ledenog tobogana i jahanja ponija!

Piše Zadarski.hr
22. studenog 2022. - 12:02

Zimski park na Višnjiku otvorit će svoja vrata u petak, 25. studenoga 2022. Sve posjetitelje dočekat će vrhunske ledene atrakcije, prostrano klizalište s bajkovitom jelkom i ledeni tobogan, ugostiteljska šetnica s adventskim kućicama i bogatom ponudom blagdanskih delicija, ali i zimskim izdanjem poznatoga zadarskog Street food festivala, te pozornica za zabavno-glazbene programe za najmlađe i veliki, šareni zabavni lunapark.

Program otvaranja počet će u 16 i 30 sati, a uveličat će ga svojim izvedbama članice Saveza mažoretkinja i pon-pon timova Hrvatske, Sportski plesni klub Bellus, Zbor Kazališta lutaka Zadar, zbor gimnazije Vladimira Nazora, glazbena udruga Libreto, dječja klapa Riva, Udruga odgajatelja Maraške Zadar, a sve pod voditeljskom palicom poznatoga zadarskog voditelja Igora Jelenića Tota.

Također, osim klizanja, avanturističkog spuštanja niz ledeni tobogan, uživanja u adventskim okusima, plesu i pjesmi, sva djeca moći će se podružiti i zajahati na ponijima koje će samo za ovu prigodu u Zimski park na Višnjiku dovesti Konjički klub za terapijsko i individualno jahanje, te jahanje za djecu, Maximus.

Svoj doprinos blagdanskom ozračju Zimskog parka dat će i djeca dječjih vrtića Radost i Latica, djeca osnovne škole Voštarnica, te Sportske univerzalne škole koji će nam se u jutarnjim satima, u svojevrsnoj uvertiri svečanog otvaranja, pridružiti u kićenju borova, dok će Udruga Cukrići organizirati humanitarnu akciju za djecu s dijabetesom.

Pozivamo sve male i velike – pridružite nam se u uživanju otvaranja Zimskoga parka na Višnjiku!!!

Otvaranje Zimskog parka:

Petak, 25. studenoga 2022.

10, 30 – Kićenje borova, Sportska univerzalna škola Višnjik, DV Latica, OŠ Voštarnica, Udruga Cukrići

16, 30 – Savez mažoretkinja i pon-pon timova Hrvatske

17 – Sportski plesni klub Bellus

17, 30 – Udruga odgajatelja Maraške Zadar

18 – Zbor Kazališta lutaka Zadar & Zbor gimnazije Vladimir Nazor

19 – Glazbena udruga Libreto

19 – Dječja klapa Riva

Voditelj: Igor Jelenić Toto

17 – KK Maximus – šetnje i fotografiranje na ponijima

17 – Klizalište i ledeni tobogan

17 – Adventske kućice

17 – Lunapark Madi

image

ŠC Višnjik

30. rujan 2023 20:28