StoryEditorOCM
ĐiradaU HOTELU KOLOVARE

Sutra će u Zadru biti otvoren međunarodni znanstveno-stručni skup "Kineziologija u Europi" - dolazi preko 350 stručnjaka

Piše Zadarski.hr
28. lipnja 2022. - 12:54

U Zadru počinje jubilarno 30. izdanje međunarodnog znanstveno-stručnog skupa "Kineziologija u Europi". Ovaj iznimno važan događaj kako za sport tako i za sve nas u Zadar dovodi više od 350 znanstvenika, nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, trenera, odgojitelja, kineziterapeuta i učitelja primarnog zdravstvenog obrazovanja.

Svi oni iznijet će svoja najnovija razmišljanja i iskustva te donijeti nove zaključke kada je u pitanju goreća tema „izazovi i promjena“ u svijetu sporta te nedostatna, a prijeko potrebna veća razina provođenja tjelesne aktivnosti u školama.

Međunarodni stručni skup "Kineziologija u Europi" bit će otvoren u srijedu u 17 sati u Hotelu Kolovare, a prisustvovat će mu

Tomislav Paljak, državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja RH, Tomislav Družak, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta RH, Siniša Krajač, glavni tajnik u Hrvatskom olimpijskom odboru, Božidar Longin, župan Zadarske županije, Branko Dukić, gradonačelnik Grada Zadra, Dario Novak, predsjednik FIEPS, Tomislav Krističević, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Damir Sekulić, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

26. travanj 2024 13:20