StoryEditorOCM
ĐiradaU ČETVRTAK

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupaju na Trgu Pet bunara, evo kako možete na besplatni koncert

Piše Zadarski.hr
13. listopada 2021. - 19:13

Tomislav Bralić i klapa Intrade održat će koncert u povodu 30. obljetnice Dana obrane Zadra u 19 sati na Trgu pet bunara i Trgu Petra Zoranića, gdje su sad već davne 2005. nastupili uz pratnju grupe i tako najavili promjenu u svojem glazbenom putu. Na poluotok dolaze u dobrom raspoloženju, a Tomislav Bralić poručuje:

Vidimo se na Trgu pet bunara gdje smo prije 16 godina imali fenomenalan koncert koji smo snimili i objavili. Nadam se lijepom vremenu, pun trg neka pjeva s nama kao 2005. Opet ćemo biti sa našim pratećim sastavom i otpjevati sve naše najbolje pjesme. Veselim se koncertu i pozivam sve da dođu i na taj način proslavimo Dan obrane našeg Zadra.

Organizator je koncerta Grad Zadar koji prenosi sljedeće informacije:

Koncert je besplatan, a organizira se sukladno epidemiološkim uvjetima i važećim mjerama Nacionalnog stožera. Svi zainteresirani ulaznice mogu preuzeti u Turističkom informativnom centru (Jurja Barakovića 5) do sat vremena prije početka koncerta uz predočenje COVID potvrde.

Za sve zainteresirane za koncert koji nemaju COVID potvrdu, a koji se prethodno prijave za koncert u TICU-u, bit će organizirano testiranje brzim antigenskim testom bez naplate u četvrtak 14. listopada od 8 do 15 sati u prizemlju Zavoda za javno zdravstvo, Ul. Ljudevita Posavskog 7,  te od 15 do 18 sati u Atriju palače Cedulin.

Po dobivenim negativnim testovima i izdanoj potvrdi, uz predočenje osobne iskaznice, građani mogu preuzeti ulaznicu za koncert u TIC-u.

24. travanj 2024 02:53