StoryEditorOCM
ĐiradaODLIČNA IDEJA

U Arsenalu se organizira showroom i modna revija nošenih svečanih haljina, ali i zakuska. Sve organiziraju zadarski srednjoškolci, podržite ih

Piše Zadarski.hr
25. travnja 2024. - 08:39

U petak, 26. travnja, od 14 sati u Arsenalu će se održati showroom, a od 20 sati modna revija nošenih svečanih haljina. U događaju sudjeluju učenici i učenice Obrtničke škole Gojka Matuline koji će sudjelovati kao modeli u modnoj reviji te će sami izraditi svečane frizure i svečani make-up. U događaju sudjeluju i njihove kolege iz Ugostiteljske škole koji će sve začiniti malom zakuskom za posjetitelje.

Anđela Šarić, koja je organizatorica ove manifestacije, poziva sve sugrađane da “sudjeluju u ovoj hvale vrijednoj manifestaciji kojoj je cilj potaknuti djecu na kreativan rad i suradnju sa učenicima druge škole. Približiti im svijet u kojem će možda neki od njih sutra i aktivno sudjelovati pošto ima jako puno cura koje su spremne i nositi revije za neke modne kuće ili biti aktivni kao frizeri, pedikeri ili šminkeri za revije. Cilj je dugoročno da pretvorimo to u prodajnu reviju na kojoj bi djevojke mogle prodavati ili kupovati svečane haljine za svoje maturalne plesove ili možda vjenčanja jer kako znamo te se haljine obuku jednom i uglavnom smetaju”.

Ništa ne košta podržati doći podržati, a možda i nađete nešto za sebe, nešto što ste oduvijek htjeli, a konačno našli, poručuju organizatori. 

02. svibanj 2024 16:03