StoryEditorOCM
Đirada‘LAUDATE DOMINUM‘

U Atriju palače Cedulin kantautorica Tea Vidaić održala koncert duhovne glazbe

Piše Zadarski.hr
11. kolovoza 2023. - 21:42

U Atriju palače Cedulin u četvrtak navečer kantautorica Tea Vidaić održala je koncert duhovne glazbe "Laudate Dominum‘.

U akustičnoj maniri uz samostalnu pratnju na akustičnoj gitari u nešto više od sat i pol Vidaić je izvela 18 skladbi pa su se tako nizale autorske pjesme Trenutak za Krista, Put križa, Gospodinov zagrljaj, Kraljica savjeta, Ti si svet... Osim tih skladbi kantautorica je izvela i brojne poznate kršćanske uspješnice kao što su Nitko kao Ti, Nek pada, Prva ljubav te zove, Dubine pjevajući ih u interakciji s publikom... 

Poseban trenutak večeri bio je emotivan duet s tenorom Dujom Stanišićem na skladbama Velik si i Krist na žalu. Iza toga nizale su se još skladbe Tvoja riječ, Kralj mira, Podižeš me (You raise me up) i dr. Kao posljednju skladbu na koncertu Tea je izvela svoju novu pjesmu  uglazbljenu molitvu "Pater noster" (Oče naš) na latinskom jeziku, a potom je uslijedio gromoglasan pljesak publike i poziv na bis. Za bis skladbu kantautorica je publici podarila izvedbu gospel pjesme Milost (Amazing Grace). 

Ovaj koncert bio je poseban poklon svim domaćim ljudima iz Zadra i okolice, ali i gostima iz cijelog svijeta koji vole modernu kršćansku glazbu ispunjenu baladskim notnim i molitvenim ugođajem. Organizator i pokrovitelj ovog koncerta bila je Turistička zajednica grada Zadra. 

08. svibanj 2024 12:27