StoryEditorOCM
ĐiradaNAKON DUGO GODINA:

U Bibinje se vraćaju maškare uz glazbu Jure Stublića!

Piše PSD.
21. veljače 2020. - 15:00

Bibinjska udruga mladih, u suradnji s Turističkom zajednicom i Općinom Bibinje u subotu organizira pravu maškaranu zabavu.

Za najluđi provod pod maskama zadužen je jedan od najpoznatijih skladatelja i vokala ovih prostora koji je na sceni još od sredine 70-tih godina prošlog stoljeća - Jura Stublić. Jedan od aktera Novog vala kojeg obožavaju jednako i mladi i stari. Spektakularni koncert legendarnog Jure Stublića i grupe Film na rasporedu je sutra za 22 sata u Domu kulture u Bibinjama, a kao i prošlog puta mladi Bibinjci koncert najavljuju zanimljivom instalacijom na glavnom bibinjskom trgu za koju su inspiraciju pronašli u stihovima omiljenog im Stublića.

- Nakon dugo godina odlučili smo vratiti maškare u Bibinje. Povodom koncerta Jure Stublića izrađena je maketa rakete dugačka četiri metra koja simbolizira stih iz pjesme "Chicago". S obzirom na prethodne koncerte za koje se u našem Domu tražilo mjesto više ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put – rekao nam je tajnik Udruge Toni Sikirić.

Nakon koncerta za zabavu do jutra bit će zadužen DJ Davor Valčić poznati član grupe ˝Postolar Tripper˝ koji je poznat po svojim ˝mashup˝ miksevima. Svi posjetitelji mogu očekivati nezaboravnu zabavu pod maskama uz najveće hitove rock legendi domaće estrade.

Naravno za sve one posjetitelje koji pokažu kreativnost dodijelit će se i nagrade za najbolje maske.

Cijena ulaznice bez maske iznosi 50 kuna, dok oni kreativniji koji dođu u duhu karnevalskih dana, maskirani, mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 30 kuna.

02. prosinac 2023 03:35