StoryEditorOCM
ĐiradaU UTORAK

U HNK Zadar pogledajte Boksačko srce, duhovitu i dirljivu melodrama jednog od najznačajnijih suvremenih njemačkih pisaca

Piše HNK Zadar
9. studenog 2020. - 09:04

U utorak u HNK Zadar pogledajte Boksačko srce, duhovitu i dirljivu melodrama jednog od najznačajnijih suvremenih njemačkih pisaca Lutza Hübnera u izvedbi dvoje odličnih glumaca Marka Torjanca i Paška Vukasovića, a Marko Torjanac potpisuje i režiju. Predstava je nastala u koprodukciji kazališta Planet art & Teatra Rugantino. Početak predstave je u 20 sati.

Zbog svoje univerzalne poruke predstava se  izvodi na pozornicama diljem svijeta, a priča o boksu služi kao metafora života i životnih borbi te donosi pitanja kako se prema njima postavljamo. 

Nudeći optimizam, BOKSAČKO SRCE poziva gledatelje da i sami preispitaju svoja uvjerenja i spoznaje o vlastitim borbama u životu : Je li život borba?, Kada i kako se treba braniti?, Treba li, kako i kada napadati?, Kako prepoznati ono što je vrijedno borbe?

Ulaznice se mogu kupiti na sustavu Croatia Tickets https://www.croatia-tickets.com/hr/albums/500-100/boksacko-srce.html i na blagajni HNK Zadar u terminu od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna.

26. travanj 2024 23:46