StoryEditorOCM
Đirada‘"ZFF PUTUJE"

U Kino Zoni ove subote hvaljena i nagrađivana drama Ivana Ikića, ‘‘Oaza‘‘.

Piše Zadarski.hr
20. studenog 2021. - 09:36

Manifestacija 'ZFF putuje' u našoj Kino Zoni nastavlja se, a ujedno i završava u subotu 20. studenog uz hvaljenu i nagrađivanu dramu Ivana Ikića, ''Oaza''.

Radnja filma kazuje priču o tinejdžerki Mariji koja dolazi u dom za mlade s posebnim potrebama. Ondje se brzo sprijateljuje s temperamentnom Draganom, no kada se obje djevojke zaljube u povučenog Roberta, među njima počinje opasna igra nadmetanja.

Izuzev svima nam znanog i dragog Gorana Bogdana, veći dio glumačke ekipe Ikićevog filma čine naturščici (Marijana Novakov, Tijana Marković, Valentino Zenuni), a među brojnim priznanjima, ‘’Oaza’’ se okitila i onim za najbolji film na prošlogodišnjem ‘’ZFF-u’’, odnosno, beogradskom ‘’FEST-u’’ i posebnom nagradom na festivalu u Veneciji.

*Ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Koncertna dvorana Kneževe palače) od 19:30 h.

*U skladu s važećom Odlukom Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, ulazak na projekcije moguć je isključivo uz predočenje odgovarajućeg dokaza i to:

• Digitalna EU COVID potvrda ili

• Negativni test (PCR- 72 sata – BAT – 48 sati) ili

• Dokaz o 1. cijepljenju – karton ili potvrda liječnika ili

• Dokaz o preboljenju (unutar 12 mjeseci) – potvrda liječnika

Iznimno od gore navedenog, ulaz je dozvoljen mlađima od 16 godina i osobama koje imaju liječničku potvrdu da se ne mogu cijepiti.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Zadarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar.

20. travanj 2024 05:34