StoryEditorOCM
ĐiradaMJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

U petak prezentacije i okupljanje udruga

Piše Zadarski.hr
28. studenog 2019. - 21:07
PLAKAT MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se u RH svake godine obilježava od 15. studenog do 15. prosinca, Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti pri Zavodu za javno zdravstvo Zadar organizira javnozdravstvenu akciju zajedno sa partnerima na projektu Mentalno zdravlje za sve: Udrugom apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji Porat, terapijskom zajednicom Mondo Nuovo, Gradskim društvom crvenog križa Zadar te Klubom liječenih alkoholičara Zadar.

Cilj akcije je upozoravanje cjelokupne javnosti na problem zlouporabe sredstava ovisnosti, čime se nastoji potaknuti sve subjekte u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti poduzimanjem zajedničkih aktivnosti za uspješno suprotstavljanje ovom ozbiljnom problemu današnjice.

- Pozivamo zainteresirane da nam se pridruže u petak, 29.studenog, u prizemlju Poliklinike OB Zadar, gdje će se Služba zajedno sa partnerima obratiti javnosti putem informativnih štandova na kojima će se prisutnima dijeliti promotivni i informativni materijali, a svi zainteresirani će se moći informirati o pitanjima vezanim uz teme ovisnosti i mentalnog zdravlja kao i o preventivnim programima i radu Službe, partnerskih udruga, zajednica i institucija koje djeluju i rade u području ovisnosti – poručili su organizatori.

24. travanj 2024 03:02