StoryEditorOCM
Đirada3. FORUM BLUES BAR

U petak u klubu Guma na Kalelargi praše šibenski rokeri The Living Room: Jedva čekamo stati na pozornicu, veselimo se susretu sa Zadranima!

Piše A.P.
21. ožujka 2023. - 14:39

U sklopu trećeg ovosezonskog Forum Blues bara Kalelargom će u petak protutnjati šibenski The Living Room. U Gumu dolaze stari zadarski znanci koji slove za jedan od najboljih domaćih cover bendova, a s vjernom publikom u svakom dalmatinskom gradu najprije će podsjetiti na uspješnu autorsku skupinu s diskografskim stažem.

Stameni rock iz najboljih desetljeća i odlična interakcija s publikom glavna su obilježja nastupa The Living Room. Grupa koja je nastala spajanjemčlanova iz nekoliko poznatih šibenskih bendova (Kost i koža, Oranž, Goodies…) s nestrpljenjem očekuje petak u Gumi.

- Veselimo se svakom novom susretu sa Zadranima među kojima je dosta naših prijatelja. Posebno će zadovoljstvo biti povratak u Gumu, gdje smo prije nekoliko godina nastupili u sklopu novogodišnjeg programa. Uvjeti u klubu su sjajni pa vjerujem da ćemo zajedno napraviti i odličnu atmosferu. Jedva čekamo stati na binu – istaknut će gitarist Siniša Jelovčić.

The Living Room su na glasu kao glazbenici koji mogu odsvirati sve, ali opća mjesta rocka i pjesme iz kataloga Neil Younga, Pink Floyda, The Beatlesa, Rolling Stonesa ili Doorsa, EKV-a ili Majki pokazuju na kojem su teritoriju najbliže kući.

Forum Blues bar i ovog petka počinje u 21 sat, a ulaz je kao i glazba – slobodan.

18. travanj 2024 11:22