StoryEditorOCM
ĐiradaNAJAVA IZ "GESTE"

U sklopu projekta "Kazalište na otvorenom" na Kapetanski park stiže "Pila naopako"

Piše Zadarski.hr
31. svibnja 2022. - 18:41

Plesna udruga Gesta najavljuje projekt Kazalište na otvorenom sa novom dramsko- plesnom produkcijom „Pila Naopako“ 12.06.2022 na Bastionu Citadele –Park Kapetanski.

Uz potporu Grada Zadra, Zadarske županije i Sveučilišta u Zadru projekt koji je iznjedren u pandemiji donio je i ostavio jedan sjajan projekt pod nazivom Kazalište na otvorenom.

Autorska predstava umjetničke voditeljice Nene Jurišić koju već godinama prati sjajan tim Dukić Htvoje text i Sanja Grgina režija donose nam novi uradak sa predznakom dječja komedija.

Uz maštovite plesne ulomke i dramske slike upoznat ćemo obitelj Visovski i saznat ćemo zašto je predstava dobila naslov „Pila naopako“.

Tata (Lino Brozić KLZ), mama (Ana Vidić) kćer(Lea Brajica) sin (Marko Trošelj). Uigrana dramska, ali i plesna ekipa zasigurno će ostaviti traga i na sudionicima projekta, ali i publici.

Ideja za ovu predstavu rodila se iz primjera današnjice. Pretrpanost obavezama,vječna užurbanost,osjećaj pritiska i nervoze... Ritam suvremenog života ubrzan je i nemilosrdan, no iako mu je teško umaknuti, možemo svoj život urediti i okrenuti pilu (život) naopako.

08. svibanj 2024 13:54