StoryEditor
ĐiradaPETI ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL

U tri dana 90 vrsta piva i tri besplatna koncerta!

Piše Zadarski.hr
12. kolovoza 2019. - 22:19
craft_beer6-240817

Pozivamo sve ljubitelje vrhunskog zanatskog piva i one koji to žele postati na peti ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL koji se održava od 5. do 7. rujna na zadarskoj Rivi. Radno vrijeme festivala je od 17 do 3 sata.

U tri dana na jednom mjestu kušajte preko 90 vrsta zanatskih piva od preko 20 domaćih micro pivovara. Bogatstvo ovakvog festivala proizlazi iz izravnog kontakta posjetitelja i kuhara piva. Posjetitelji mogu iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Kako ništa ne bi nedostajalo, za odličnu zabavu zaslužni su koncerti koje i ove godine Zadar craft beer festival nudi besplatno. Poznati hrvatski bendovi već petu godinu uveseljavaju Zadrane i strane posjetitelje.

Cilj Zadar Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Zadra s kvalitetom zanatskog piva.

Hrvatska i dalje živi Craft Beer Revoluciju, revoluciju u kojoj je do sada rođeno više od 100 micro pivovara. Svaka mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu.

Od iznimne je važnosti podržati male hrvatske obrtnike kao što su micro pivovare. One s jedne strane stvaraju dodanu vrijednost hrvatskom gospodarstvu generirajući nova radna mjesta te promoviraju samozapošljavanje. S druge strane, zanatsko pivo je proizvod dodane vrijednosti koji obogaćuje hrvatsku gastro i turističku ponudu čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima.

Zadar craf beer festival nudi besplatan ulaz na koncerte:

05.09. – REZERVE/ JIMMYSHAKERS

06.09. – KOJOTI

07.09. – PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS / GATUZO

+ RESIDENT DJ

 

#ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL

Izdvojeno

04. srpanj 2020 05:49