StoryEditorOCM
ĐiradaPREZENTACIJA U ČETVRTAK

U Zadru će se održati prvi Sunset sports media festival: poslovni događaj okupit će najveće profesionalce u svijetu sporta

Piše Zadarski.hr
26. travnja 2022. - 14:27

U četvrtak, 28. travnja, u 12 sati u koncertnoj dvorani Braće Bersa u Kneževoj palači u Zadru predstavit će se prvi Sunset sports Media Festival.

Održat će se od 9. do 11.lipnja u Zadru, a radi se projektu koji postavlja nove standarde u organizaciji sportskih poslovnih događanja. Riječ je o spoju globalne sportske i medijske industrije i poslovni je događaj koji okuplja najveće profesionalce u svijetu sporta.

U programu festivala sudjelovat će neke od najvećih svjetskih sportskih legendi, sportski manageri i rukovoditelji, stručnjaci iz medija, PR-a i marketinga svih zemalja regije i svijeta.

Tko sve dolazi i kakav nas program očekuje na prvom izdanju SUNSET Sports Media Festivala reći će nam: Boris Kovaček, organizator, Pepermint agencija Mario Paleka, direktor TZ grada Zadra Branko Dukić, gradonačelnik grada Zadra SUNSET Sports Media Festival osnažuje dva područja u kojima je Hrvatska najbolja i po kojima je prepoznatljiva - sport i turizam. Zato nam se pridružite i saznajte iz prve ruke što nas sve očekuje u lipnju u Zadru, gradu s najljepšim zalaskom sunca!

23. svibanj 2024 11:00