StoryEditorOCM
ĐiradaLIVE TV CROATIA

U Zadru se ove subote bira miss u kategoriji od 45 godina: ne ocjenjuje se samo lijepa figura i lice već i karizma, osobnost i talenti kandidatkinja

Piše Zadraski.hr
20. svibnja 2021. - 14:05

U Zadru ispred Callegro bara 22.05., u subotu, održat će se  od 16 do 18 sati modna revija, koju će moći popratiti građani Zadra, posjetitelji Callegro bara, turisti u prolazu i svi zainteresirani.

Naime, radi se o događaju koji organizira Online LIVE TV Croatia za snimanje emisije "Online Miss Croatia" pokrenute u ožujku ove godine. Ovo je treći krug natjecanja, a u Zadru će pet kandidatkinja kategorije 45+ predstaviti svoj osobni modni stil. 

Na crvenom tepihu uz glazbu poznatog zadarskog DJ-a Shpele, natjecateljice Vesna Benić (54) Zadar, Elvira Bonačić Sargo (54) Split, Sandra Petrž (50) Zaprešić, Barbara Varga (46) Rijeka i Barbara Vujević (47) Split: prošetat će i pozirati u svojim odjevnim modnim komadima iz kućnog ormara.

Upravo jer je ovaj show doista drugačiji od uobičajenih izbora za Miss, ne ocjenjuje se samo lijepa figura i lice već i karizma, personality i talenti kandidatkinja, pa nije ni čudo da u ovom trećem krugu natjecateljice neće nositi odjevne predmete nekih od naših modnih kreatora, već predstaviti svoj osoban modni imidž. U pauzama modne revije, nastupit će Elena Stella & Ante Jeličić Jazz Trio. 

Tko će odnijeti pobjedu u ovom trećem krugu i nastaviti natjecanje u četvrtom krugu saznat će se 29.05. u prikazanoj emisiji na službenoj Facebook  stranici Online LIVE TV Croatia. Nakon emisije u 20:30 bit će objavljena anketa u kojoj će se moći glasati do 23:00.

Vjerujemo da će ovaj događaj biti zanimljiv te nakon dugo očekivanih popuštanja epidemioloških mjera interesantan i za turiste koji već polako prolaze ulicama grada Zadra. Iako se daje prednost događanjima na otvorenom, molimo sve posjetitelje da poštuju preporuke HZJZ-a.

Pokretač ove online televizije i showa je glavni urednik Romano Sole iz Splita.

Partneri ove manifestacije u Zadru su: Grad Zadar, Callegro bar Zadar i Apartman Marula Zadar

Stalni partneri showa su: Rmodels Croatia, Music Club Pino, Hotel San Antonio, Butik Diva i  Bal Beauty

05. svibanj 2024 14:32