StoryEditorOCM
ĐiradaPLEMENITA AKCIJA

Udruga izviđača Zarus iz Zadra uključuje se u kampanju „HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove“, za djecu Petrinje donesite ih u PD Paklenica

Piše Zadarski.hr
16. veljače 2021. - 12:15

Udruga izviđača Zarus u suradnji sa Planinarskim društvom Paklenica Zadar i Udrugom „Mala filozofija“ uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I Udruga izviđača Zarus postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu.

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije Planinarskog društva Paklenica, Majke Margarite 6 na poluotoku i to: PONEDJELJKOM I UTORKOM od 10-12 te ČETVRTKOM od 17-19 sati te na adresi Udruge mala filozofija, Put Petrića 45a ČETVRTKOM od 10 -14 sati

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com.

06. lipanj 2023 01:34