StoryEditorOCM
ĐiradaPROMJENA

Umjesto "Sutra (ni)je novi dan, u Kazalište lutaka nam stiže predstava "DVOJE" s Bojanom Gregorić Vejzović i Draženom Čučekom

Piše Zadarski.hr
16. rujna 2020. - 08:44

Kako živimo u 2020. godini, veće nam je iznenađenje kad se održi kako je planirano, nego kad se otkaže, prebaci ili promijeni. Tako je i s predstavama Teatra EXIT na ovogodišnjem Punom rujnu kulture. Predstavu "Sutra (ni)je novi dan smo bili prisiljeni otkazati, ali smo zakazali novu, jednako atraktivnu. 

U Zadar nam stiže višestruko nagrađivana predstava "DVOJE" u kojoj glavne uloge igraju Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček, a posebnu atmosferu tijekom predstave stvara saksofonist Jakša Jordes

"Dvoje" je priča o životu. Ili, bolje, priča iz života. Isječci iz života. Nekad veseli, a nekad tužni. Kao što život i jest. Kazalište je mjesto susreta nas koji se u životu uglavnom bavimo sobom ne primjećujući previše oko sebe, mjesto gdje nas upaljeni reflektori podsjete na one koji tako često ostanu na marginama naše pažnje. Dvoje je kazališna avantura dvoje vrsnih glumaca i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor café– barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona.

Ulaznice možete podići u Centru nezavisne kulture, (Zrinsko Frankopanska 3, preko puta pošte na Relji) od 8 do 14 h svakog radnog dana. Broj posjetitelja je ograničen na 50 zbog epidemioloških razloga.
 

17. lipanj 2024 15:22