StoryEditorOCM
ĐiradaHUMANITARNI PARTY NA MASLENIČKOM MOSTU:

Uživaj u elektronskoj glazbi, a usput pomozi napuštenim zadarskim psima i macama!

Piše MG
24. siječnja 2020. - 14:55

Niste nikad partijali na Masleničkom mostu?

E pa ovaj vikend je idealna prilika da i to jednom probate, a pritom učinite i dobro djelo! Naime, troje mladih Zadrana, zaljubljenika u elektronsku glazbu, spojilo je svoje dvije ljubavi kako bi u subotu, 25. siječnja, svojim sugrađanima pružili odličan party s humanitarnim karakterom! Sav prihod od ulaznica, kao i sve donacije, odlazi psima iz Zadarskog azila i Udruzi za mace.

- Ideja je došla još prošli mjesec, u blagdansko vrijeme, kad smo mi svi dobivali razne darove od naših bližnjih, a mace, koje jako volimo, i psi, koji su ostali zaboravljeni u azilu, nisu dobili ništa. Zato smo odlučili napraviti tulum pod nazivom "Animal Dance" i usrećiti ih! - rekla nam je mlada organizatorica Marinela Horvat koja će zajedno s prijateljima Šimom Banićem i Tonijem Matulovićem dočekati sve partijanere u bivšem moto baru na Masleničkom mostu sutra, u 23 sata, kad tulum i počinje.

- Party će trajati sve do nedjelje do podne kad ćemo piti kavu i uživati u najljepšem pogledu s mosta na more... Mi inače radimo ovdje elektronske tulume jer nažalost u Zadru nemamo gdje. Nekad su se odvijali u starom Kazalištu lutaka ili u Maya Pubu, ali toga više nema pa smo eto, „prisiljeni” odlaziti sve do Masleničkog mosta kako bi se s guštom zabavili. U tome nam je puno pomogao i izašao u susret Marin Sjauš, vlasnik lokala – iskreno priznaje Marinela te dodaje kako su kroz studeni i prosinac imali sigurno pet dobrih elektronskih tuluma na koje zna doći i do 150 ljudi.

- I zato se nadamo da će nam i sutra doći što više ljudi kako bi se em dobro zabavili em pomogli životinjama! Minimalna donacija, što je cijena karte, je 30 kuna, a osim novčane donacije sakupljaju se hrana i igračke za životinje. Na zabavi koja će nastupaju DJ-evi: Šime Banić (Black pulse), Zoran Čubrić (Chuby), Manuel Jurić (Mani), Antonio Gagić, Matija Čulibrk (LeChu), Toni Kostijal i Mateo Nekić (Butters). Moram naglasiti da je anonimni donator pripremio posebne ulaznice s lijepom porukom "Ne odustajte od zagrljaja" – otkrila je Marinela i poručila svim zainteresiranima da se javite se na broj 092/3564869 ako žele donirati bez dolaska na party. 

08. svibanj 2024 17:28