StoryEditorOCM
ĐiradaKINO ZONA

Večeras na programu topla obiteljska komična drama ‘‘Moj tata kobasica‘‘, a vjerne gledatelje na ulazu će dočekati i slatko iznenađenje

Piše Ivica Perinović/Kino Zona
8. kolovoza 2021. - 08:46

Kakve veze imaju bankar, hranjiva vegetarijanska zamjena za meso, tvornica čokolade, operno pjevanje i kobasica saznajte na velikom platnu Kino Zone!

U sklopu programa "Ljeto u Mreži" ove nedjelje možete pogledati film "Moj tata kobasica" koji će vas osvježiti senzibilnošću i potaknuti da ponovno pronađete svoje istinsko ja.

Otac 11-godišnje Zoé postaje nezadovoljan svojim poslom bankara i odlučuje napustiti karijeru kako bi postao glumac. Njegova supruga, izvršna direktorica u tvornici čokolade, zabrinuta je zbog njegovih planova, ali Zoé je odlučna pomoći ocu da uspije u velikoj životnoj promjeni.

Film vrlo duhovito oslikava važne teme – od krize srednjih godina, preko odrastanja do odnosa u obitelji kojima pristupa odvažno, ozbiljno ali s dozom originalnog humora.

Režiju belgijskog filma potpisuje Anouk Fortunier dok glavnog lika tumači poznati belgijski glumac Johan Heldenbergh, zapamćen po ulozi u filmu Alabama Monroe.

Uoči filma večeri moći ćete pogledati domaću kratkometražnu dramu ''Dogovor'' redatelja, scenarista i glumca Filipa Lozića koji nam kazuje priču o mladom paru, Željku i Aniti i večeri koja dovede do neočekivanog obrata.

*Ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 20:15h.

*U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

*Za prisustvovanje projekciji NIJE potrebna COVID potvrda!

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Zadarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.

19. travanj 2024 03:25