StoryEditorOCM
ĐiradaFOTOGRAFSKI OPUS

Večeras u Kino Zoni pogledajte ‘‘Ulični događaj braće Brkan‘‘

Piše Zadarski.hr
30. studenog 2021. - 09:30

Nakon ugodnih razgovora o važnosti časopisa za umjetnost i kulturu „15 dana“, ponovno ćemo popričati s uvaženim gostima u Kino Zoni! Povodom obilježavanja Dana grada Zadra, ovog utorka, od 20.30 sati, u Koncertnoj dvorani Kneževe palače održat će se poseban fotografsko-filmski susret. Tema večeri je fotografski opus Ante i Zvonimira Brkana, ključnih predstavnika tzv. 'zadarskog fotografskog kruga', umjetnicima koji su na osebujan način ovjekovječili esenciju grada.

Proslava započinje projekcijom dokumentarnog filma "Ulični događaj braće Brkan", a potom kroz moderirani razgovor s gostima, autorom filma, redateljem i sveučilišnim profesorom, Vladom Zrnićem te kustosicom zbirke Brkanovih fotografija i voditeljicom Galerije umjetnina, Nevenom Štokić, ulaze u opus, tematiku i značaj umjetničkog rada braće Brkan.

Ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Koncertna dvorana Kneževe palače) od 19:30 h.

U skladu s važećom Odlukom Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, ulazak na projekcije moguć je isključivo uz predočenje odgovarajućeg dokaza i to:

• Digitalna EU COVID potvrda ili

• Negativni test (PCR- 72 sata – BAT – 48 sati) ili

• Dokaz o 1. cijepljenju – karton ili potvrda liječnika ili

• Dokaz o preboljenju (unutar 12 mjeseci) – potvrda liječnika

Iznimno od gore navedenog, ulaz je dozvoljen mlađima od 16 godina i osobama koje imaju liječničku potvrdu da se ne mogu cijepiti.

Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Zadarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar.

17. travanj 2024 00:12