StoryEditorOCM
ĐiradaU SRIJEDU

Večernja scena Kazališta lutaka: gostuje izvrsna monodrama "Čitač ljudi”, u produkciji Teatra Fort Forno

Piše M. K.
27. svibnja 2024. - 18:10

U sklopu programa Večernje scene za odrasle ove srijede u 20 sati, u Kazalištu lutaka Zadar gostuje izvrsna monodrama "Čitač ljudi”, u produkciji Teatra Fort Forno.

Čitanje sebe i drugih cjeloživotni je proces: nepredvidiv i pun iznenađenja, živ i uzbudljiv, dramatičan i komičan. U sjećanje nam se bilježe događaji i doživljaji koje dijelimo i stvaramo s roditeljima, rođacima, vidljivim i manje vidljivim prijateljima; sve do školovanja i odrasle dobi kada promišljamo o načinima izražavanja samih sebe kako bismo pronašli autentičnost koja nas izgrađuje.

O PREDSTAVI: „Čitač ljudi“ duhovito je koncipirana monodrama interaktivnog karaktera, koja obrađuje veoma intrigantnu temu - kako izraziti sebe i zanemariti traumatična iskustva kojima je svaki mladi čovjek izložen u svom formativnom razdoblju, kako u obitelji, tako i među vršnjacima u školi i društvu.

Pođite na putovanje s osobom koja će podijeliti svoja iskustva čitanja sebe i drugih u nastojanju da podijeli trenutke osjetilne spoznaje s vama.

image

Čitač ljudi

Klz/Slobodna Dalmacija

TEKST: Gabrijel Perić, Robert Raponja

REŽIJA: Robert Raponja

DRAMATIZACIJA: Tatjana Šuput Raponja

LIKOVNOST: Ria Trdin

IGRA: Gabrijel Perić

Ulaznice se kupuju na blagajni prije predstave ili online, a rezervacija je moguća putem maila (klz@klz.hr).

Cijena ulaznice je 6,50 eura, a za učenike, studente i umirovljenike 3,50 eura.

21. lipanj 2024 23:07