StoryEditorOCM
ĐiradaBOŽIĆNA TURNEJA

Veseli Kamion Djeda Mraza na putu za Zadar

Piše Zadarski.hr
19. prosinca 2023. - 16:51

Nakon Istre i Kvarnera Kamion Djed Mraza stiže u Dalmaciju. Blagdanski dekoriran kamion s Djedom Mrazom i njegovim pomoćnicima dolazi u Zadar u četvrtak 21. prosinca, djecu i posjetitelje će zabavljati od 19:30 sati ispred Športskog centra Višnjik. Svi će posjetitelji imati priliku uživati u pravoj blagdanskoj atmosferi uz pjesmu i ples, a najmlađi u božićnoj predstavi te Kraš slatkišima i balonima.

Turneju Kamiona Djeda Mraza organizira Poslovna grupa Auto Hrvatska s ciljem širenja pozitivnog blagdanskog duha i uveseljavanja najmlađih. Kamion će biti pozornica zabavnoj, edukativnoj i interaktivnoj predstavi “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Predstave su besplatne i namijenjene djeci vrtićke dobi, kao i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske kao vodeće tvrtke u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila te njene posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.

Zadar je pretposljednja od ukupno jedanaest postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji Hrvatskom i putu dugom 2.500 kilometara. Poslovna grupa Auto Hrvatska u Zadru posluje 60 godina zastupajući brendove Volkswagen te Audi, a od nedavno Auto Hrvatska u Zadru djeluje i s prodajnom-servisnim centrom za Cupra te Seat vozila. Najkompletniju servisnu podršku za gospodarska vozila korisnicima pruža kroz MAN prodajno – servisni centar.

27. travanj 2024 12:45