StoryEditor
ĐiradaBLAGDANSKI POKLON

Za kraj filmske 2020. u Kino Zoni pogledajte 8. maraton kratkometražnih filmova!

Piše Ivica Perinović/Kino Zona
18. prosinca 2020. - 11:20
Maraton kratkometražnih filmovaPlakat

Na vašu i našu radost, uspjeli smo pandemiji unatoč privesti ovogodišnje izdanje Kino Zone svojem kraju. U ponedjeljak 21. prosinca priču zaključujemo uz selekciju kratkometražnih filmova iz manifestacije ''8. maraton kratkometražnih filmova''.

U izboru su se tako našli hvaljeni i nagrađivani studentski igrani film "Južno voće" Josipa Lukića, animirani filmovi "Neobična kupka gospodina Otmara" Nike Radasa, dobitnik nagrade Oktavijan za najbolji animirani film 2019. godine i "Arka" Natka Stipaničeva, nagrađivani studentski igrani film "Pečat/The Stamp" Lovre Mrđena, koji je ove godine bio izabran u finale studentskog Oscara, dokumentarno-eksperimentalni naslov, pobjednik ovogodišnjeg Liburnia film festivala, "Porvenir" Renate Poljak, koji je prikazan i na ovogodišnjem Međunarodnom festivalu kratkometražnog filma u Oberhausenu te igrani "Tina" Dubravke Turić.

*Maraton kratkometražnog filma organizira Hrvatski audiovizualni centar u suradnji s Kino mrežom, uz podršku domaćih autorica i autora.

*Ulaznice po standardnoj cijeni od 20 kn mogu se kupiti svakog radnog dana od 08-14 h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Kneževa palača Zadar) sat vremena prije početka projekcije.

*Zbog novodonesenih epidemioloških mjera broj sjedala u dvorani ograničen je na 20 stoga vas molimo da svoj ulaznice osigurate na vrijeme.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar i Kazalištem lutaka Zadar.

Izdvojeno

20. siječanj 2021 23:05