StoryEditorOCM
ĐiradaMIRJANA MRKELA

Zadarska autorica u ponedjeljak predstavlja svoju novu knjigu: "Mašta nema granica. Bolji i sretniji svijet je moguće graditi, dođite i provjerite!"

Piše Zadarski.hr
3. listopada 2021. - 17:03

- Kada se u Zadru deklariraš kao pisac za djecu, jednako je kao da si javno priznao nastranost ili porok - tvrdi Mirjana Mrkela, autorica novoga romana u nakladi Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade (Zagreb, 2021.)

- Ipak se nadam da će ova, kao i prava Alisa, čitatelje ostaviti u uvjerenju da mašta nema granica. Bolji i sretniji svijet je moguće i potrebno graditi, a izlaz, makar i malen, uvijek postoji. Porazgovarajte o tome i pogledajte predstavljanje knjige Alisa kod Andersena u organizaciji Gradske knjižnice Zadar Atrij Gradske knjižnice, 4. listopada u 10:00 h, kada su se na istoj polici našle Andersenove priče i Alisa Lewisa Carrolla, ona je uskočila u susjedovu knjigu i promijenila neke detalje. Ono što Alisa radi nije uvijek očekivano, ali je i duhovito i maštovito. Izvolite provjeriti - stoji u najavi nove knjige ove talentirane autorice. 

20. travanj 2024 15:07