StoryEditorOCM
ĐiradaGODINE NISU VAŽNE

Zadarski Narodni muzej poziva zainteresirane na volonterski rad u Kneževoj i Providurovoj palači

Piše B.S.
11. siječnja 2024. - 14:57

Narodni muzej Zadar poziva sve zainteresirane, bez obzira na dobnu skupinu, na volonterski rad u Kneževoj i Providurovoj palači.

- Kneževa i Providurova palača imaju kulturno-baštinski značaj ne samo lokalnog ili regionalnog, nego i nacionalnog karaktera budući da su one mjesta u kojima su se odvijale važne epizode u našoj povijesti. Danas su one muzejsko-kulturni centar našeg grada u kojima se odvijaju brojni događaji koji su rezultat organizacijskog truda istaknutih institucija, udruga ili pojedinaca iz našeg grada, regije, ali i čitave Hrvatske i inozemstva.

Pozivamo sve one koji žele pridonijeti ili se pobliže upoznati s kulturnim aktivnostima Zadra i Zadarske županije i sudjelovati u očuvanju naše kulturne baštine da se priključe našem timu kao volonteri počevši od Noći muzeja 26. siječnja 2024. pa nadalje po dogovoru - poručuju iz Narodnog muzeja.

Za volonterski rad mogu se prijaviti: srednjoškolci (posebno učenici čije je obrazovanje vezano uz umjetnost, kulturu ili turizam te oni gimnazijskog obrazovanja), studenti (posebno studenti turizma i komunikacijskih znanosti, Povijesti umjetnosti itd. kojima bi volonterski rad predstavljao i praktičnu dopunu studijskim obavezama), osobe u radnoj dobi, te umirovljenici

Zainteresirani se mogu javiti do 24. siječnja kako bi se na vrijeme upoznali sa zadacima na ovogodišnjoj Noći muzeja. Za prijavu i detaljnije informacije, zainteresirani se mogu prijaviti na mail: muzej.nmz@gmail.com

Navodi se i kako bi bilo poželjno da prijava sadrži životopis i motivacijsko pismo.

27. travanj 2024 20:44