StoryEditorOCM
ĐiradaUOČI INFOBIP SHIFTA

Zagrijavanje za konferenciju: SaaStanak i Rentlio pozivaju vas na "Saas Engineers Mixer Meetup" u Hotelu A‘mare u Zadru

Piše Zadarski.hr
6. rujna 2023. - 09:28

Nadolazeća Infobip Shift konferencija donosi mnogo toga zanimljivog, no prije samog početka koferencije, u pripremi je i uzbudljiv warm up meetup za sve entuzijaste i stručnjake u SaaS industriji. Kao zagrijavanje za konferenciju, SaaStanak i Rentlio pozivaju vas na "Saas Engineers Mixer Meetup" u Hotelu A‘mare u Zadru, 17. rujna 2023. godine, s početkom u 19 sati.

Ovaj događaj okuplja ljude iz SaaS industrije, pratitelje Infobip Shift konferencije ili jednostavno sudionike zainteresirane za najnovije trendove u inženjeringu. Partneri SaaStanak i Rentlio meetup-a uključuju Infobip Shift, ShiftMag i Netokraciju. Jedan od najvažnijih dijelova događaja bit će panel diskusija pod nazivom "Modern SaaS Engineering," na kojoj će sudjelovati istaknuti stručnjaci iz industrije. Panelisti uključuju Pankracija Baraća (Head of Engineering, Rentlio), Vedrana Cindrića (CEO, Treblle), Jana Varljena (CTO, Productive), a moderirat će Ivan Brezak Brkan (Director of Developer Content, Infobip; Founder, Netokracija). Panel će se baviti ključnim temama poput prelaska iz "radionice za programere" u "tvrtku za proizvode", upotrebe umjetne inteligencije u SaaS industriji, najboljih praksi u upravljanju inženjerima i održavanju puta u konkurentske okoline. S obzirom na ograničen broj mjesta, preporučujemo da se registrirate što je prije moguće na sljedećem linku: Prijavite se ovdje.

CEO Rentlija, Marko Mišulić, izrazio je svoje zadovoljstvo što imaju priliku organizirati ovakav networking događaj kao uvod u Infobip Shift konferenciju. Smatra da će ovaj događaj pružiti lokalnoj zajednici priliku za povezivanje s vodećim stručnjacima iz industrije, stvaranje novih kontakata i stjecanje korisnih znanja kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Malo više o organizatorima

SaaStanak je zajednica SaaS entuzijasta koja je započela u Zagrebu 2001. godine i brzo se razvila u zabavnu, edukativnu i inovativnu seriju događanja. Sada djeluju u 6 zemalja i 10 gradova u jugoistočnoj Europi, a cilj im je povezivanje ljudi u SaaS industriji i stvaranje prijateljskih zajednica koje podržavaju jedni druge.

Rentlio, hrvatska SaaS kompanija, već osam godina uspješno posluje u turističkoj industriji, pružajući moderno cloud tehnološko rješenje za upravljanje različitim vrstama smještajnih jedinica. Njihov proizvod koristi se u preko 40 zemalja svijeta i smatra se vodećim cloud rješenjem u Hrvatskoj i regiji.

27. rujan 2023 16:10