StoryEditorOCM
ĐiradaBOGAT PROGRAM

Željko Bebek ove subote otvara spektakularnu koncertnu sezonu na Bazenu Ilirija u Biogradu na Moru!

Piše Promo
10. srpnja 2024. - 13:23

Ovogodišnju koncertnu sezonu na Bazenu Ilirija u Biogradu na Moru otvoriti će pop-rock ikona naših prostora Željko Bebek. Koncert za pamćenje održat će se u subotu, 13. srpnja.

Legendarni pjevač poznat je po dugogodišnjoj karijeri frontmena Bijelog dugmeta, ali i zavidnom samostalnom radu, a ove godine obilježava 50 godina na sceni.

„Očekujem puno ljudi i dobru zabavu. Na pravi način ćemo proslaviti otvaranje sezone na Bazenu Ilirija. Posebno me raduje što smo u Biogradu na moru, tu već godinama rado dolazim, a ovo će biti moj treći koncert na Iliriji‘‘ - poručuje Bebek.

Mnogobrojni obožavatelji imat će ponovno priliku doživjeti uživo bezvremenske hitove koji spajaju publiku svih generacija i garantiraju večer za pamćenje.

„Svirat ćemo set listu pjesama koju publika najviše voli kroz cijelu moju karijeru. I pola stoljeća hitova slavim baš s njima u glas. Moja publika je stvarno šarolika. Ima tu još onih koji su me gledali i prije 50 godina na pozornici s Bijelim Dugmetom, a na moju veliku sreću posljednjih godina okupio sam i dosta mlađih generacija. Neopisiv je užitak sa svima njima podijeliti večer.‘‘

Bebeku će se na pozornici pridružiti i sin Zvone, a publici će između ostalog predstaviti i svoj novi singl ‘Ne boj se golubice‘.

Posebno mi je zadovoljstvo što smo se moj sin Zvone i ja upisali se u skladatelje, imamo novi singl koji ćemo prezentirati publici na Bazenu Ilirija. Očekujem da ćemo u idućoj godini objaviti autorski album i tome se baš radujem“ - zaključio je pjevač.

Ako ste spremni za glazbeno putovanje prepuno emocija, energije i nezaboravnih trenutaka, ne propustite priliku da budete dijelom ovog koncerta. Ulaz se otvara od 20:30, a ulaznice su dostupne preko sustava Eventim i Entrio.

Nakon velikog koncerta Željka Bebeka, na Bazenu Ilirija vas do kraja kolovoza čeka bogat koncertni program: Prljavo Kazalište, Hanka Paldum i Miroslav Škoro te veliki Halid Bešlić! Sve novosti pratite na društvenim mrežama Ilirija Resorta.

image

Ljetna koncertna sezona 2024.

Ulaznice možete kupiti online na Ilirija Travel, preko sustava EventimEntrio ili na ostalim prodajnim mjestima:  Hotel Ilirija, svaki dan od 06:00 do 22:00 h, u kamp parku Soline svaki dan od 06:00 do 21:00 h te u agenciji Ilirija Travel svaki dan od  07:00 do 21:00 h. Vidimo se!

10. srpanj 2024 13:27