StoryEditorOCM
ĐiradaU KINO ZONI

Život nesretnog obiteljskog čovjeka u potpunosti se preokrene nakon što ga milijuni stranaca odjednom započnu viđati u svojim snovima...

Piše Zadarski.hr
17. srpnja 2024. - 11:00

Sportska drama ‘‘Čelična kandža‘‘ ovog nam je ponedjeljka otkrila uspone i padove, tragedije i uspjehe slavne hrvačke obitelji Von Erich, a u četvrtak, 18. srpnja, u Kino Zoni dolazi nešto sasvim drugačije. Riječ je o urnebesnoj horor komediji ‘‘Scenarij iz snova‘‘ koja kazuje briljantnu priču o svim možebitnim opasnostima koje donosi svjetska slava. Ako i niste kojim slučajem bili veliki ljubitelji legendarnog Nicolasa Cagea, ovdje će vas oduševiti!

Život nesretnog obiteljskog čovjeka Paula Matthewsa u potpunosti se preokrene nakon što ga milijuni stranaca odjednom započnu viđati u svojim snovima. Međutim, nakon što im se snovi s Paulom ubrzo počinju pretvarati u prave noćne more, naš junak će morati pronaći način kako se nositi s novostečenom slavom u ovoj potpuno otkačenoj i neumorno zabavnoj komediji…

Crnohumorna komedija ‘‘Scenarij iz snova‘‘ prvi je film redatelja i scenarista Kristoffera Borglija snimljen na engleskom jeziku, a prati uspon i pad jednog čovjeka koji doživljava svojih petnaest minuta slave. Riječ je o istovremeno humorističnoj, uvrnutoj i razigranoj horor komediji koja se bavi temom kolektivne svijesti modernog života u kojem baš svatko odjednom može postati čudnjikava slavna osoba te jednakom brzinom vratiti se u opskurnost iz koje je došla.

Uz veličanstvenog Cagea koji je svojim umijećem zaslužio nominaciju za nagradu Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca u komediji valja svakako spomenuti i njegove kolegice Lily Bird, Julianne Nicholson, Jessica Clement i Liz Adjei, odnosno, zapaženu epizodu Michaela Cere.

‘‘Scenarij iz snova‘‘ gledamo u četvrtak 18. srpnja s početkom od 21 sat, a ulaznice po cijeni od 5 eura mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja (Atrij palače Cedulin) od 20 sati te putem online kupovine na stranici CoreEvent.

*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Zadarske županije, Turističke zajednice grada Zadra, Zaklade kultura Nova i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Turističkom zajednicom grada Zadra.

08. rujan 2024 02:16