StoryEditorOCM
Đirada18. NOĆ MUZEJA

Znanstvena knjižnica: osim o povijesti zvonika zadarske katedrale posjetitelji će moći pogledati i izbor iz fonda o svjetskim muzejima

Piše M.K.
24. siječnja 2023. - 15:16

Znanstvena knjižnica Zadar sudjeluje prigodnim programom na ovogodišnjoj Noći muzeja, u petak 27. siječnja 2023. Noć muzeja u Znanstvenoj knjižnici Zadar započinje u 18 i završava u 21 sat u Odjelu rada s korisnicima/Informacijska služba (prostor kataloga) Znanstvene knjižnice Zadar.

Slogan ovogodišnje Noći muzeja je: Muzeji su važni! Važnost muzeja, ali i drugih baštinskih ustanova u okviru zajednice Arhivi-Knjižnice-Muzeji potrebno je naglašavati i isticati važnu ulogu tih institucija u svakodnevnom životu zajednice i pojedinca. Znanstvena knjižnica Zadar posjeduje vrijedan i bogat fond raznolike građe.

Uz već izloženi izbor iz fonda o povijesti zvonika zadarske katedrale posjetitelji će moći pogledati izbor iz fonda o svjetskim muzejima (izložene su knjige, članci iz časopisa, ilustracije, fotografije, razglednice…).

Pozivamo sve zainteresirane za organiziranim stručnim vođenjem za posjetitelje kroz Knjižnicu koje se organizira s početkom u 18 sati. (Molimo predbilježbe za vođenje na zkzd@zkzd.hr, +385 23 214 892/Odjel rada s korisnicima/ili osobno u Knjižnici).

23. ožujak 2023 18:34