StoryEditor
ForumNEMA LABAVO

Ana Mamić tuži bivšeg supruga Zorana Mamića i traži polovicu obaju apartmana u vili u Novalji: "Svu imovinu uložila u kupnju i opremanje"

Piše M.P.
18. veljače 2021. - 14:24
Ana Mamić Šikić (lijevo) tvrdi da se s bivšim suprugom dogovorila kako će nakon razvoda sklopiti ugovor o diobi bračne stečevineRonald Goršić/Cropix

Ana Mamić, atraktivna 42-godišnja bivša supruga Zorana Mamića (49) s kojom je u braku bio dvije godine, u lipnju prošle godine na sudu u Zadru podnijela je tužbu protiv njega.

Ana i Zoran vjenčali su se 2014. nakon četiri godine veze, no rastali su se prije tri godine, a u tužbi riječka ekonomistica djevojačkog prezimena Šikić od trenera Dinama traži polovicu dvaju apartmana veličine 61,45 kvadrata i 59,58 kvadrata na prvom katu vile u Novalji na Pagu, pišu 24sata.

Dok je bila u braku sa Zoranom Mamićem, Ana Mamić u tužbi navodi kako je “u pretežitom dijelu sudjelovala u kupnji, a naročito u cijelosti opremila sporne apartmane” te da su “zajedničkim sredstvima, odnosno iz bračne stečevine, kupili apartmane u roh bau stanju”.

Vjenčani kumovi kao svjedoci

Iako je za potrebe izgradnje i opremanja tih, ali i drugih nekretnina, Zoran Mamić dignuo je kredit na svoje ime i ona je svojom ušteđevinom, ali i darovima dobivenim iz nasljedstva praktički svu svoju imovinu uložila u kupnju i opremanje apartmana, tvrdi Ana koja je kao svjedoke predložila njihove vjenčane kumove.

image
Mamić je navodno odbijao potpisati ugovor o diobi bračne stečevine
Damir Krajač/Cropix


24 sata piše da su se Ana i Zoran dogovorili kako će nakon razvoda sklopiti ugovor o diobi bračne stečevine, što prvenstveno uključuje diobu apartmana, no Mamić je navodno odbijao potpisati ponuđeni ugovor. Pravdajući se, kako se navodi, brojnim obavezama. Od tada su prošle tri godine.

Ana Mamić navodi kako je u međuvremenu od susjede u Novalji doznala kako se protiv Zorana Mamića donijelo rješenje o ovrsi radi prodaje apartmana te zaključak kojim se putem FINA-e elektroničkom dražbom prodaju sporne nekretnine, tvrde 24 sata.

Osim apartmana, Ana od Zorana Mamića traži i da joj podmiri 1200 kuna sudskih troškova za sastavljanje tužbe.

Prije Ane, Mamić je 17 godina bio u braku s Vanjom Horvat od koje se rastao 2010. godine.

image
Zoran Mamić je nakon razvoda dobio dijete u vezi sa Senkom Mandić
Vlado Kos/Cropix


Nakon razvoda od Ane Šikić, Zorana se povezivalo sa šibenskom manekenkom Anticom Filipović Grčić, pa s Darijom Crnjaković. Sada je, pak, u vezi s 11 godina mlađom Senkom Mandić, s kojom je prije godinu dana dobio dijete.

item - id = 1078536
related id = 0 -> 1129970
related id = 1 -> 1118310
19. listopad 2021 21:31