StoryEditorOCM
ForumUŽAS I SRAMOTA

BBB-i pretukli mladića u Zagrebu, ispostavilo se da je on - navijač Dinama? Svjedok nam otkrio detalje

Piše SPORT SD
6. prosinca 2023. - 21:53

Danas je u Zagrebu došlo do tučnjave u blizini stadiona u Kranjčevićevoj, kako smo ranije već pisali.

Priča koja se širila društvenim mrežama je da je skupina navijača pretukla jednog mladića nedugo nakon što je kupio kartu za utakmicu Lokomotive i Hajduka. I policija je potvrdila da je došlo do sukoba, ali bez detalja:

"Imali smo dojavu da je došlo do sukoba oko 14:30 sati negdje kod Kranjčevićeve ulice. Za sada utvrđujemo sve okolnosti događaja i nemamo više informacija", rekli su za Index iz PU zagrebačke.

A sada nam se javio i čitatelj (podaci poznati redakciji) koji je također u redu čekao da kupi karte i tvrdi da se susreo s napadnutim mladićem i policajcem:

"Čekajući razgovarao sam s napadnutim i s policajcem koji je organizirao da mu se isprintaju nove karte. Srećom ostao mu je u ruci dio karte na kojem je kod. Na sreću dečko nije teze stradao, a radi se o navijaču Dinama, tako se sam izjasnio, koji neće ići na utakmicu. Karte je kupio za bratića iz Dalmacije i njegove prijatelje, a maskirani "boysi" su ga zaskočili u blizini stadiona vidjevši mu u ruci karte koje je namjeravao uslikati i mobitelom i poslati nestrpljivom i radosnom bratiću."

03. svibanj 2024 18:05