StoryEditorOCM
ForumZAGRLJAJ S ĐOKOVIĆEM

Biserka Petrović: ‘Skinula sam i masku i rukavice vidjevši da ih u Zadru nitko ne nosi‘

Piše Petar Zobec/Jutarnji list
25. lipnja 2020. - 12:46

Biserka Petrović, majka Dražena Petrovića, stigla je na Adria Tour u Zadru kako bi se susrela s Novakom Đokovićem.
Budući da Novak ipak nije mogao stići u Šibenik zbog mnogo obaveza, Biserka se zaputila u Zadar i tom je prigodom srpskom tenisaču poklonila Draženov dres Netsa, a zauzvrat je dobila reket svjetskog broja jedan. Pritom je pao i zagrljaj, koji je postao problematičan nakon što je Đoković otkrio da je pozitivan na koronavirus.

Čuva supruga

- Dobro se osjećam i nemam baš nikakve simptome, niti imam temperaturu niti kašljem. Otišla sam samovoljno u izolaciju u Šibeniku jer mi je suprug kronični bolesnik. Moram se čuvati zbog njega i biti odgovorna. Nitko mi nije preporučio izolaciju, ali odlučila sam se ipak na to kada je stigla vijest da je i Đoković zaražen. Tako da me jedino zbog njega strah, ali, kažem, nemam nikakve simptome. Nisam bila dugo s Đokovićem, predala sam mu taj dres i to je jedino problematično, ali nismo mi dugo bili u bliskom međusobnom kontaktu - govori nam Biserka i dodaje da se još nije testirala, ali da svakako hoće.

Opustili smo se

- Savjetovali su mu da još pričekam dan ili dva kako bi test bio pravi. Ako se testira odmah nakon što je došlo do kontakta i test bude negativan, to onda previše ne znači jer već za dan ili dva može biti pozitivan. U kontaktu sam s epidemiologinjom i u dogovoru s njom ću se testirati - istaknula je Biserka.

 

- Mislim da smo se svi malo prerano opustili, moramo ostati odgovorni, vidimo što se dogodilo u Zadru, ali nadam se da će svi biti dobro i da neće biti više zaraženih. Kada sam dolazila u Zadar, ponijela sam i masku i rukavice, ali vidjevši kako ih tamo nitko ne nosi, i ja sam ih skinula. Ali, moramo se svi zajedno paziti - poručila je za kraj.

01. svibanj 2024 04:39